Hola.
La raó és pel canvi en
la navegació pels rius de la ICW. E color de l'aigua es negre (però
negre de veritat) i no s'aprecia res a més de 3 dits. No us penseu
que és bruta, simplement és el seu color normal, amb la terra i la
vegetació que hi ha al fons.
Així que si els peixos no
veuen l'esque tan se val que sigui bo.
Per això se m'ha acudit
una idea com a recurs pel blog.
Bé el cas és que com que
estem a plenes vacances d'estiu, segur que els que teniu embarcació
(o no) sortireu a pescar des de terra i/o a mar, veritat?
La meva idea consisteix en
que tot el que pesqueu ja sigui enorme o minúscul m'envieu un correu
al miccoasail@gmail.com amb
una fotografia, si pot ser on surti el pescador i el peix. Hi podeu
escriure el que vulgueu, perquè si no em dieu el contrari serà
publicat al blog.
Passarà el mateix amb els
esques fabricats per vosaltres, si teniu temps envieu-me la
fotografia de l'esque i els passos a seguir per aconseguir-lo. Podeu
fer com en l'exemple que vaig fer jo en les entrades anteriors, si no
voleu ficar tantes fotografies haureu de redactar-ho molt bé perquè
s'etengui.
En el cas que hàgiu
pescat amb el vostre esque poseu el peix i l'esque en un mateix
correu, aquí teniu uns exemples de correus:
(si voleu enviar un correu
les parts amb l'asterisc* són obligatòries)
Si
només heu pescat:
*El vostre nom:
*D'on sou:
Lloc on heu
pescat el peix:
*Nom del peix:
*Fotografia del
peix:
Amb què l'heu
pescat (foto de l'esque):
Comentari:
Si
heu fet un esquer:
*El
vostre nom:
*D'on
sou:
*Tot
el que necesitem per fer l'esquer:
*Pasos
a seguir (si tenen fotografies millor):
*Fotografia
de l'esquer acabar:
Comentari:
Si
heu pescat amb el vostre esquer:
*El vostre nom:
*D'on sou:
Lloc on heu
pescat el peix:
*Nom del peix:
*Fotografia
del peix:
*Tot
el que necessitem per fer l'esquer:
*Passos
a seguir (si hi fotografies molt millor):
*Fotografia
de l'esque acabat:
Comentari:
Molt
bé espero de que se us acudeixin moltes idees per els esques, que
tingueu sort amb la pesca i sobretot que m'ho feu saber :).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada