divendres, 18 de maig del 2012

Noves preses i trucs.


Com va la pesca? Espero que molt bé!

Com us vaig dir a l'entrada anterior, ara us ensenyaré a fer un pop molt barat!

Necessiteu: 4 ó 5 palletes (no importa el color), una làmina de plàstic brillant o rosa, tisores, de 30 a 40 cm de cable, 2 premsa cables , 1 ham, unes alicates, cinta adhesiva, un fil de cosir resistent i permanent negre.

Primer talleu la part on es doblega la palleta i el tros que us queda el podeu partir per tants trossos com vulgueu, la palleta serà el cap:


Quan ja tingueu la mida del cap talleu unes 5 trossos de palleta iguals i els aneu ficant un a dins de l'altre, el primer tros el podreu ficar sense gaire esforç però els següents els hi podeu fer un petit tall amb les estisores:


Després li passeu el cable per dins:


Li fiqueu l'ham i premseu el premsa cables:



Agafeu la làmina de plàstic rosa o brillant (jo he tret la rosa d'una bossa rosa de compra i la brillant dels interior dels “tetrabrics” o de les bosses de patata o puré liofilitzat) i fiqueu la palleta en un extrem cap a dintre per saber fins on heu de tallar els tentacles:


Ànim que ja falta poc! Enrotlleu el plàstic al voltant de les palletes i el subjecteu amb cinta adhesiva els 2 extrems, finalment amb el fil de cosir resistent (jo utilitzo el de cosir veles) lligueu el plàstic a les palletes, trèieu la cinta adhesiva, dibuixeu 2 ulls de color negre amb el permanent i els envolteu amb cinta adhesiva:


Podeu jugar amb les mides i colors.


I... Ja està!!! :)

Com ja sabeu tot el que us dic dóna bon resultat (almenys a mi si):





Un “Wahoo” (peto) de mides considerables!!




I un Dorado o Llampuga de 1,20 m i 9 kg.

També haig de nombrar i dedicar aquesta primera captura al Sr. Padilla (de Puerto Rico) perquè em va regalar aquest carret:


I aquesta canya:


Fins la propera entrada on us ensenyaré un esque molt millor però... El mar us l'ha de proporcionar!!

1 comentari:

  1. Boris tot aquest material que ens poses al llegir-ho sembla molt complicat però si realment funciona es veu amb les teves captures de peixos gegants!

    Espectacular!!
    Fins Aviat Boris
    Guim Vila Espígol

    ResponElimina